Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit

View Gallery
6 Photos
Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
1

Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
2

Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
3

Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
4

Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
5

Rudina Magjistari ende ‘me pushime’: Ja çfarë po e mban larg ekranit
6

Prezantuesja e mirënjohur Rudina Magjistari prej disa muajsh po i mungon ekranit me emisionin e saj “Takimi i Pasdites”.

Megjithëse Magjistari kishte lajmëruar se do të kthehej brenda shkurtit, rikthimi i saj duhet të presë.

Kjo për arsyen se emisioni do të ketë një ndryshim në skenografi, e cila nuk është përfunduar ende.

Rikthimi i Magjistarit pritet të bëhet brenda muajit mars dhe ndërkohë ajo po shfrytëzon këtë kohë për t’iu dedikuar totalisht Mias, vajzës së saj tremuajshe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.