Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

View Gallery
9 Photos
Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr
50ea2_gallery_default_jpg_4383_north_499x_white

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Aksesorë koke për nuse të firmosur Jennifer Behr

Që prej vitit 2005 dhe fillimit të markës që mban emrin e saj, Jennifer Behr është shndërruar në një referencë në botën e aksesorëve të kokës.

E apasionuar me bizhuterinë, kjo krijuese njujorkeze u bë e njohur me krijimet e saj të luksit, të shfaqura në tapetet e kuq në të gjithë botën por gjithashtu edhe në kokat e nuseve.

Duke publikuar çdo vit një koleksion të ri martese, krijuesja imagjinon këtë sezon rrathë koke floriri të lulëzuar, spilla delikate të zbukuruara me kristale apo kapëse të argjendta në fotmë gjetheje.

Në galerinë tonë do të gjeni koleksionin e ri për martesë të Jennifer Behr.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.