Xhihani pa kostum, në versionin sport

View Gallery
12 Photos
Xhihani pa kostum, në versionin sport
xhihan

Xhihani pa kostum, në versionin sport
1

Xhihani pa kostum, në versionin sport
2

Xhihani pa kostum, në versionin sport
3

Xhihani pa kostum, në versionin sport
4

Xhihani pa kostum, në versionin sport
5

Xhihani pa kostum, në versionin sport
6

Xhihani pa kostum, në versionin sport
7

Xhihani pa kostum, në versionin sport
8

Xhihani pa kostum, në versionin sport
9

Xhihani pa kostum, në versionin sport
10

Xhihani pa kostum, në versionin sport
11

Aktori turk i serialit “Fate të Lidhura”, Erkan Petekkaya, ka hedhur tej kostumin për të ardhur pranë ndjekësve të tij sportiv, ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohim.

I njohur si “Xhihani”, personazhi i tij në serialin e njohur, është fotografuar me partneren e tij në serial Dilaran, gjatë pushimit të xhirimeve të serialit i cili vijon të transmetohet në Turqi.

Xhihani, personazhi kryesor, pas të cilit janë afeksionuar gjithë shikuesit e gjinisë femërore, është i martuar dhe në realitet është babai i Gemman, ndaj edhe në ekran nuk ka sesi të mos reflektojë brenda rolit pozitivitetin dhe maturinë e një prindi.

Aktori 46-vjeçar bie në sy për pamjen e tij sharmante, aq sa media turke dhe ajo ballkanike, e ka konsideruar si George Clooney i Turqisë, pasi gjithnjë ka qenë një figurë e lakmuar në ekran e median rozë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.