10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin

View Gallery
10 Photos
10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Buccellati

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Chaumet

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Chopard

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
David Yurman

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Harry Winston

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Marie-Hélène de Taillac

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Ole Lynggaard Copenhagen

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Repossi

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Tiffany&Co

10 bizhu në formë zemre për Shën Valentin
Van Cleef and Arpels

Bizhutë në formë zemre rikthehen në skenë me afrimin e Shën Valentinit.

Të interpretuara në mënyra nga më të rafinuarat ose të ngarkuara me diamante me prerje zemre si dhe të adoptuara në formë unaze fejesa nga Lady Gaga.

Në galerinë tonë do të gjeni bizhutë ideale në formë zemre të punuara nga legjendat e këtij sektori.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.