Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit

View Gallery
16 Photos
Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Bajame

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Shparg

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Avokado

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Banane

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Karota

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Spec djeges

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Çokolllate

chocolate bar

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Veze

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Hudher

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Fiq

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Mjalte

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Vaj ulliri

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Midhje

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Shege

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Fara kungulli

Shën Valentini, 17 ushqime afrodiziake për natën më romantike të vitit
Luleshtrydhe

Po afron festa e të dashuruarve dhe miliona çifte përgatiten të kalojnë një ditë ndjenjash dhe pasioni. Ndoshta duke shijuar pjata romantike, që edhe mund ta ndezin më tepër zjarrin. Por cilat janë afrodiziakët natyralë që mund të provohen për një Shën Valentin perfekt? Gjinekologia Diana Hope ka prezantuar në sajtin e New York Daily News listën e 17 ushqimeve afrodiziake që mund të ndezin pasionin.

 1. Bajamet
 2. Shparg
 3. Avokado
 4. Banane
 5. Karotë
 6. Spec djegës
 7. Çokollatë
 8. Vezë
 9. Hudhër
 10. Fiq
 11. Mjaltë
 12. Vaj ulliri
 13. Midhje
 14. Shegë
 15. Fara kungulli
 16. Luleshtrydhe

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.