Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo

View Gallery
6 Photos
Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
5

Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
4

Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
3

Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
2

Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
1

Shqiptari Ermal Meta, në garë për titullin e të rinjve në Sanremo
Ermal

Këngëtari shqiptar Ermal Meta do të garojë mbrëmjen e sotme në Sanremo për të fituar titullin e të rinjve.

Janë katër këngëtarët që do të garojnë për këtë titull.

Chiara Dello Iacovo me “Introverso, Ermal Meta me “Odio le favole”, Mahmooud me “Dimentica” dhe Francesco Gabbani me “Amen”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.