George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren

View Gallery
5 Photos
George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren
George Clooney

George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren
George Clooney dhe Amal

George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren
George Clooney dhe Amal, takojne Merkel

George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren
George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren

Source: George Clooney, ‘ambasador’ për krizën refugjatëve është pritur nga kancelaria gjermane, Angela merkel në zyrën e saj. Clooney ndodhej në kryeqytetin gjerman me rastin e Berlinales  por nuk e la pas dore angazhimin e tij humanitar dhe u prezantua para lideres gjermane. Biseda mes tyre, të cilës iu shtua edhe bashkëshortja e Clooney, Amal, avokate e njohur për të drejtat e njeriut, u fokusua tek politikat për refugjatët dhe përfshirja e tyre në komunitet, në Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, ka bërë me dije zëdhënësi i Kancelares, Steffen Seibert.
George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren
George Clooney dhe Amal, një kafe me Kancelaren

Source: George Clooney, ‘ambasador’ për krizën refugjatëve është pritur nga kancelaria gjermane, Angela merkel në zyrën e saj. Clooney ndodhej në kryeqytetin gjerman me rastin e Berlinales  por nuk e la pas dore angazhimin e tij humanitar dhe u prezantua para lideres gjermane. Biseda mes tyre, të cilës iu shtua edhe bashkëshortja e Clooney, Amal, avokate e njohur për të drejtat e njeriut, u fokusua tek politikat për refugjatët dhe përfshirja e tyre në komunitet, në Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, ka bërë me dije zëdhënësi i Kancelares, Steffen Seibert.

George Clooney, ‘ambasador’ për krizën refugjatëve është pritur nga kancelaria gjermane, Angela merkel në zyrën e saj. Clooney ndodhej në kryeqytetin gjerman me rastin e Berlinales  por nuk e la pas dore angazhimin e tij humanitar dhe u prezantua para lideres gjermane.

Biseda mes tyre, të cilës iu shtua edhe bashkëshortja e Clooney, Amal, avokate e njohur për të drejtat e njeriut, u fokusua tek politikat për refugjatët dhe përfshirja e tyre në komunitet, në Komitetin Ndërkombëtar të Shpëtimit, ka bërë me dije zëdhënësi i Kancelares, Steffen Seibert.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.