Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

View Gallery
13 Photos
Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”
COURANT-8

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Kanye West & Adidas prezantojnë koleksionin “Yeezy 3”

Në mes evenimentit Fashion Week New York, Kanye West prezantoi koleksionin e tij të tretë në bashkëpunim me Adidas-in si dhe albumin e tij të ri “The Life of Pablo”, përpara një audience prej 20 000 personash.

Një prezantim “OVNI” ultra i mediatizuar, duke sjellë më shumë një performancë konceptuale se sa thjesht një sfilatë mode.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.