Ç’dhuratë për Shën Valentin?

View Gallery
10 Photos
Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Album fotografishe, per t'i dhene foto seksi gjysmes tjeter.

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Atlete sportive, Le Coq Sportif & Arthur Ashe, edicion i limituar, 140€

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Kuti Coin Coin nga Hercule & Venus qe permban vajra masazhi, te brendshme seksi dhe elemente te tj

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Kutia e te dashuruarve e firmosur Deedee X Helmut, 43 €

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Kutia Lush Love & Kisses, plote me elemente per nje mbremje romantike, 69,90 €

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Nese jeni ne Paris mund te merrni nje deset romantik tek Cache Coeur tek Le Notre, 18,99 €

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Pakete masazhi me 6 vajra nga Nature et Découverte, 39.95€

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Pako me objekte seksi, 39,90 €

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Pantofla per dy, 14.99€

Ç’dhuratë për Shën Valentin?
Prenotim ne nje Wine Bar ku mund te degustoni nga verat me te mire dhe te jeni gati per nje mbremje romantike

Këtë vit nuk dini se çfarë t’i jepni gjysmës suaj për Shën Valentin? Kjo është normale pasi mes përvjetorit të saj, Krishtlindjeve, Vitit të Ri, përvjetorit të martesës dhe të takimit tuaj, filloni të keni seriozisht mungesë idesh në fushën e dhuratave.

Këtë vit synoni të bëni një dhuratë që mund ta ndani, të rezervuar vetëm për të dashuruarit. Se sa të vrisni mendjen secili për hesap të vet, zgjidhni bashkë një dhuratë që do ju pëlqejë të dyve.

Restorant për të dashuruar, fundjavë romantike, dhurata seksi… idetë nuk mungojnë për të lumturuar çiftin tuaj.

Në galerinë tonë do të gjeni 10 ide frymëzuese për dhuratë në Shën Valentin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.