Çiftet emblematike të tapetit të kuq!

View Gallery
16 Photos
Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Beyonce dhe Jay Z

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Brad Pitt dhe Angelina Jolie

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
David dhe Victoria Beckham

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Ellen de Generes dhe Portia de Rossi

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
George dhe Amal Clooney

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Gisele Bundchen dhe Tom Brady

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Jennifer Aniston dhe Justin Theroux

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Johnny Depp dhe Amber Heard

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Joshua Jackson dhe Diane Krugert

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Kanye West dhe Kim Kardashian

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Natalie Portman dhe Nenjamin Millepied

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Neil Patrick Harris dhe David Burtka

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Olivia Palermo dhe Johannes Huebl

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Penelope Cruz dhe Javier Bardem

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Ryan Reynolds dhe Blake Lively

Çiftet emblematike të tapetit të kuq!
Will dhe Jada Smith

Ata janë të bukur dhe të dashuruar: këto yje shkëlqejnë në tapetet e kuqe dhe janë gjithnjë çift, paraqesin simbolin e tyre kudo që kalojnë. Cilado qoftë fusha e tyre, kinema, muzikë, modë, ata pëlqejnë të shfaqin harmoninë  e tyre në tapetin e kuq.

Kush janë këto çifte emblematike të tapetit të kuq? Nga David dhe Victoria Beckham tek George dhe Amal Clooney, duke kaluar nga Will Smith dhe bashkshortja e tij Jada Pinkett Smith në galerinë tonë do të gjeni çiftet star të tapetit të kuq!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.