“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin

View Gallery
6 Photos
“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
flori

“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
1

“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
2

“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
3

“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
4

“Ku gabum”, Flori Mumajesi sjell këngën e re për Shën Valentin
5

Këngëtari Flori Mumajesi ka sjellë këngën e tij të ri pikërish në ditën e të dashuruarve.

“Ku gabum” është titulli i këngës së publikuar në kanalin e tij Youtube.

“Pa video, e lë në imagjinatën tuaj, të atyre që kanë dashur, duan dhe të atyre që nuk do të duan kurrë…”, shkruan Flori.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.