BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt

View Gallery
31 Photos
BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Alicia Vikander ne BAFTAS 2016 me bizhu Louis Vuitton Joaillerie

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Alicia Vikander ne Hollywood Reporter Nominees Night me gjerdan dhe vathe Repossi

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Alicia Vikander ne Santa Barbara International Film Festival me bizhu Ana Khouri

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Alicia Vikander ne Screen Actors Guild Awards me vathe Louis Vuitton

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Annabelle Wallis ne BAFTAS 2016 me vathe dhe unaze Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Brie Larson ne Screen Actors Guild Awards me vathe Tiffany & Co.

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Cate Blanchett ne BAFTAS 2016, me manshete dhe vathe Tiffany & Co

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Claire Danes ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Tiffany & Co.

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Dakota Johnson ne BAFTAS 2016 me unaza te Repossi

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Diane Kruger ne galane e amfAR ne New York me vathe Harry Winston

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Dree Hemingway ne BAFTAS 2016 me vathe dhe unaza David Morris

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Ellie Bamber ne prmieren Pride and Prejudice and Zombies ne Londer me bizhu Chanel Joaillerie

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Elsa Zylberstein me vathe Boule dhe unaze Allegra De Grisogono

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Emilia Clarke ne BAFTAS 2016 me vathe dhe unaze Tiffany & Co.

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Emilia Clarke ne Screen Actors Guild Awards me vathe Dior Joaillerie

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Helen Mirren ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Harry Winston

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Julia Louis-Dreyfus ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Chanel Joaillerie

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Julianne Moore ne BAFTAS 2016 me vathe dhe unaze Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Julianne Moore ne Screen Actors Guild Awards me vathe Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Juliette Binoche ne Goya Awards me vathe Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Kate Winslet ne BAFTAS 2016 me vathe dhe byzylyk David Morris

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Kate Winslet ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Neil Lane

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Naomi Watts ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Bulgari

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Nicole Kidman ne Screen Actors Guild Awards me bizhu Fred Leighton

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Penelope Cruz ne Goya Awards me vathe dhe unaze Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Penelope Cruz ne premieren e Zoolander 2 ne Londer me bizhu Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Penelope Cruz ne premieren Zoolander 2 ne Berlin me bizhu Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Penelope Cruz ne premieren Zoolander 2 ne Madrid me bizhu Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Saoirse Ronan ne BAFTAS 2016 me gjerdanin Haute Joaillerie Chopard

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Saoirse Ronan ne Screen Actors Guild Awards me vathe Forevermark Diamonds

BAFTAS, SAG Awards… bizhutë e tapeteve të kuqë në shkurt
Sofia Vergara ne Screen Actors Guild Awards me bizhu David Webb

Nga vathët plot me diamante të BAFTAS Awards tek gjerdanët vitet ’90 të vëna nga Alicia Vikander.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni bizhutë më të bukura të para këtë muaj në Los Angeles, Londres dhe Madrid.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.