Lady Gaga homazh për David Bowie me një tatuazh

View Gallery
4 Photos
Lady Gaga homazh për David Bowie me një tatuazh
David Bowie

Lady Gaga homazh për David Bowie me një tatuazh
Lady Gaga

Lady Gaga homazh për David Bowie me një tatuazh
Lady Gaga tatuazh David Bowie

Lady Gaga homazh për David Bowie me një tatuazh
David Bowie-tatuazh

Lady Gaga përgatitet për një homazh në nder të Dukës së Bardhë me rastin e natës së gjatë të Grammy Awards, që do të mbahet më 15 shkurt në Staples Center, Los Angeles.

Pak më tepër se 1 muaj nga ndarja nga jeta e David Bowie Lady Gaga do ta kujtojë me një homazh të pasur me efekte speciale e shoqëruar nga Nile Rodgers, mik i ngushtë me Bowie dhe producent i albumit Let’s Dance”. Me këtë rast këngëtarja kontroverse ka vendosur ta përjetojë kujtimin për yllin e rokut me një tatuazh të portretit të tij në ijën e majtë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.