Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve

View Gallery
15 Photos
Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Jennifer Lawrence

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Scarlett Johansson

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Olivia Wilde

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Lady Gaga

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Angelina Jolie

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Ashlee Simpson

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Audrina Patridge

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
163402761-90a445b7-24e3-41fa-a63b-9a5b2c34854a

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Jessica Simpson,

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Katy Perry, bionde natyrale

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Kristen Stewart

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Leighton Meester

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Margot Robbie, bionde natyrale

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Sofia Vergara, bionde natyrale

Brune apo bionde? Zbuloni ngjyrën origjinale të yjeve
Zooey Deschanel, bionde natyrale

Në shumicën e rasteve lindin brune dhe më pas bëhen bionde. Por ndodh edhe e kundërta. Nga nevoja për të ndryshuar imazhin ose edhe thjesht për të eksperimentuar.

Ja 14 yje të show bizit të cilave është  e vështirë t’u kuptohet ngjyra natyrale e flokëve. Nuk e besoni? Shfletoni galerinë dhe provoni ta gjeni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.