E kush tha që shoqëria mes tyre nuk vazhdonte!?

Përvjetori i Top Albania Radios dhe kjo foto e publikuar nga Ledion Licco, shkëputur nga festa e organizuar mbrëmë, dëshmojnë se grupi i dikurshëm është mbledhur prapë! Ledioni, Sara, Arbana, Xhemi, Eno shfaqen në këtë foto gjatë festës për të thënë se gjithçka është ok mes tyre! Urojmë të jetë e vërtetë dhe jo thjesht një foto!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.