Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike

View Gallery
6 Photos
Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike

Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike
1

Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike
2

Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike
3

Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike
4

Era Istrefi në top-listat europiane: E para këngëtare nga Kosova që hyn në klasifikimet britanike
5

Këngëtarja nga Kosova Era Istrefi po njeh sukses të madh me këngën e saj “Bonbon”.

Siç bëhet e ditur nga mediat kosovare Era ka hyrë në top-listat e disa shteteve si Kanadaja, Britania e Madhe, Gjermania dhe Franca.

Era Istrefi është ‘Kënga e Ditës’ në Shazam, teksa në 15 shkurt ka hyrë në Top 100-shen e Britanisë së Madhe.

Ky është një rekord më vete pasi asnjë këngëtare kosovare nuk ka hyrë në listat britanike pa lëvizur nga vendi i saj.

Era fitoi vëmendje me look-un e saj unik dhe timbrin prej një Rihanna” shkruan Shazam në këtë prezantim të këngëtarës nga Kosova.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.