Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016

View Gallery
15 Photos
Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
H&M - Asos

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
Topshop

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
Mango

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(H&M)

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Asos)

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
Asos

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(H&M)1

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(H&M), pantallona deri te kyçi i kembes

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Zara)

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Zara)1

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Zara) motive floreale

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Mango)

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Asos) 1

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
Mango,1

Pantallonat ‘fantazi’ për pranverën 2016
(Motivi)

Miks fantazish për stinën e bukur: rikthehen pantallonat e gjera shumëngjyrëshe në material mëndafshi të derdhur, pantallonat në stilin cowboys të viteve ‘70 dhe pantallonat e ngushta për t’u kombinuar me bluza njëngjyrëshe. Krahas modelit mjaft të dashur me forma gjeometrike të stilit vintage, do të jenë të shumta dhe frymëzimet në stilin oriental.

Për ato që pëlqejnë stilin klasik, pantallonat me viza do të jenë perfekte për zyrë, të cilët të kombinuara me një takë mesatare, do t’ju tregojnë më të gjatë. Të shumëllojshme janë edhe gjatësitë e pantallonave për këtë pranverë, duke jua bërë të lehtë zgjedhjen në përputhje me natyrën tuaj.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.