Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur

View Gallery
6 Photos
Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur

Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur
1

Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur
2

Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur
3

Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur
4

Çifti më i diskutuar i shoubizit shqiptar tashmë del hapur
5

U munduan ta mbajnë të fshehur për një kohë të gjatë lidhjen e tyre, por tani kanë dalë hapur.

Getoar Selimi dhe Marina Vjollca kanë publikuar një foto të tyren gjatë festimit të ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Çifti është fotografuar edhe më parë rastësisht nga mediat rozë, por tanimë kanë filluar të publikojnë edhe vetë foto të tyre duke mos u fshehur më.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.