Ikonat e viteve ‘80

View Gallery
14 Photos
Ikonat e viteve ‘80
Debbie Harry

Ikonat e viteve ‘80
Brooke Shields

Ikonat e viteve ‘80
Phoebe Cates

Ikonat e viteve ‘80
Michelle Pfeiffer

Ikonat e viteve ‘80
Jane Fonda

Ikonat e viteve ‘80
Sade

Ikonat e viteve ‘80
Madonna

Ikonat e viteve ‘80
Lisa Bonet

Ikonat e viteve ‘80
Daryl Hannah

Ikonat e viteve ‘80
Christie Brinkley

Ikonat e viteve ‘80
Princess Diana

Ikonat e viteve ‘80
Kim Basinger

Ikonat e viteve ‘80
Jerry Hall

Ikonat e viteve ‘80
Olivia Newton-John

Flokë të mëdhenj, ngjyra të shndritshme dhe personalitete të spikatura udhëhoqën vitet ’80. Sivjet më shumë se kurrë këto vite janë rikthyer si tendencë në stil, ngjyra e dizajne.

Që nga Madonna, Michelle Pfeiffer, Jane Fonda, ja yjet që na dhanë mësimet më të mira të stilit, modelingut apo konturit të buzëve.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.