Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

View Gallery
17 Photos
Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e ëndërrave për 11 milionë euro

Jennifer Lopez shet shtëpinë e saj luksoze në Kaliforni me një vlerë prej 11 milionë eurosh. Këngëtarja dhe aktorija amerikane kishte blerë këtë shtëpi në vitin 2010 me Marc Anthony, ish-burri dhe babai i dy fëmijëve të saj, për rreth 7 milionë euro.

Me më shumë se 1500 metra katrorë, 9 dhoma, 11 banjo dhe pjesë të tjera shtesë si një sallë kinemaje me 20 vende, një studio kërcimi dhe muzike, një sallë lojrash dhe një kopësht gjigant ku mund të çlodhesh në pishinën me pamje nga kodrat kaliforinane, vendi duket idal për t’u kujdesur për familjen duke qëndruar në krye të karrierës profesionale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.