Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

View Gallery
12 Photos
Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Street looks : Tendenca xhiboks në FWNY

Shfaqur në podiumet e fundit dhe në të gjitha vajzat e modës, tendenca xhiboks konfirmohet në Fashion Week New York vjeshtë-dimër 2016-2017.

I zi, kaki apo blu marin, prej kamoshi apo i mbushur, xhiboksi vitet ’90 shfaqet në modele të pafundme në rrugët e New York.

Në galerinë tonë do të gjeni disa nga xhiboksat më interesat të Fashion Week New York vjeshtë-dimër 2016-2017.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.