Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit

View Gallery
5 Photos
Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit
Tatuazhet e fshehur

Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit
Tatuazh floku, Instagram

Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit
Tatuazhet e fshehur nën flokë

Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit
Tatuazhet e fshehur, trendi me i fundit

Tatuazhet e fshehur nën flokë, trendi më i fundit
Tatuzhet ne floke

Falë Instagramit dhe qindra vajzave që kanë postuar fotot e tyre të #hiddenhairtattoos (tatuzhat e fshehur të flokëve), trendi i sjellë nga supermodelja britanike, Cara Delevingne është bërë akoma më i dashur. Tendenca ka të bëjë me rruajtjen e flokëve në pjesën e tyre të brendshme me forma të ndryshme, duke të dhënë idenë e një tatuazhi.

Përveç rasteve kur dizajni mund të bëhet edhe me bojë si në rastin e Kelly Osbourne, e cila ka një tatuazh ku lexohet ‘Storie’ në anë të kokës, ky trend tatuazhesh konsiston më tepër në rruajtjen e flokëve në dizajne të ndryshme, që bëhen të dukshme vetëm kur flokët mblidhen sipër.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.