Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën

View Gallery
15 Photos
Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Gucci

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Stella Mc Cartney

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Almala

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Valentino Garvani

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
C.Kane

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Furla

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Gucci 1

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Stella Mc Cartney 1

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Louis Vuitton

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Tosca Blu

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Zara

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Valentino Garvani 1

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Gucci 2

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Almala 1

Çantat me motive floreale pushtojnë pranverën
Furla 1

Ju ka marrë malli për atmosferën pranverore? Filloni ta ndieni përmes çantave me motive florelae që kanë ‘lulëzuar’ nëpër dyqane. Të bukura, shumëngjyrëshe dhe të lehta për t’u përdorur. Perfekte për çdo look dhe mbi të gjitha të përshtatshme për çdo rast. Shihni disa prej modeleve më të bukura në qarkullim të propozuara nga markat më të njohura të modës.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.