Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90

View Gallery
13 Photos
Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Kate Moss, 1993

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Christy Turlington, 1995

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Cindy Crawford, 1991

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Stella Tennant, Angela Lindvall, Kirsten Owen, Kirsty Hume, 1998

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Linda Evangelista, 1990

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Kate Moss, 1995

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Brad Pitt dhe Gwyneth Paltrow, 1996

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Mark Wahlberg dhe Kate Moss, 1992

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Sofia Coppola, 1995

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Johnny Depp dhe Kate Moss, 1994

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Christy Turlington, 1996

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Kate Moss, 1992

Frymëzim; stili i Calvin Klein në vitet ‘90
Kate Moss dhe Naomi Campbel, 1998

Me fustanet e famshme, xhinset me pamje të dyfishtë dhe logot e të brendshme që bien në sy edhe së largu, kemi hedhur një shikim prapa në atë që identifikoi stilin unik të Calvin Klein.

Me protagoniste muzat e preferuara të shtëpisë prestigjioze të modës: Kate Moss, Christy Turlington dhe Gwyneth Paltrow, veç shumë e shumë emrave të tjerë të njohur të modelingut, hidhini një sy imazheve mitike dhe look-ut legjendare që shënjoi vitet ‘90.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.