“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!

View Gallery
11 Photos
“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
1

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
2

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
3

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
4

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
5

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
6

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
7

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
8

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
9

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!

Bordo

“Hirushja” e kohëve moderne: Shitësja britanike lidhet me sportistin më të paguar në botë!
11

Bordo

Mund të konsiderohet padyshim si një “Hirushe” e kohëve moderne.

Ramarni Ball, një shitëse 19-vjeçare në Britaninë e Madhe është bërë dashuria e boksierit të famshëm Floyd Mayweather.

38-vjeçari i cili fitoi 200 milionë paund vetëm në vitin që shkoi i ka kërkuar të dalë 19-vjeçares dhe janë lidhur bashkë.

Boksieri miliarder madje e ka ftuar në shtëpinë e tij në SHBA.

Udhëtimi natyrisht është bërë me avionin e tij personal

Një histori përrallash për 19-vjeçaren e cila para takimit me boksierin Maywaether fitonte 6.5 paund në orë, por tanimë mund të jetojë mes luksit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.