Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

View Gallery
40 Photos
Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Sfilata Calvin Klein Collection vjeshtë-dimër 2016-2017

Për sezonin vjeshtë-dimër 2016-2017, Francisco Costa, shkon edhe më tej me markën Calvin Klein, me vëmendjen që i jep materialeve dhe supërfaqeve, sfonde të ndriçuara nga një minimalizëm rigoroz.

E zeza me reflekse, motivet felin të fotoprintimeve bëjnë lojra optike, mëndafshi kap dritën, lëkura shumfishon reflekset, prerjet e gjera dhe tegelet theksojnë arkitekturat, vendosja e habitshme e gurëve krijon mister.

Një stil i kohës, kredibiliteti, prekja seksi dhe konforti. Prerjet mashkullore, pardesy me shumë kuadrata dhe fustane të drejta shumë estetike garantojnë sukses në të gjitha frontet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.