Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri

View Gallery
5 Photos
Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri
3

Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri
maroon 5

Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri
Untitled

Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri
5

Të gjithë të çmendur pas Dua Lipas, Maroon 5 reklamon klipin e ri
4

????????????????????????????????????

Karriera e Dua Lipës ka marrë një hov të madh dhe nuk mungon përkrahja as nga yjet e muzikës botërore.

Ditën e djeshme ajo ka publikuar këngën e re “Last Dance”.

Klipi është shpërndarë shumë herë, madje edhe një njerëz të njohur.

Grupi i famshëm “Maroon 5” e ka shpërndarë me diçiturën “Video e re nga mikesha jonë Dua Lipa”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.