Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele

View Gallery
7 Photos
Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
adele

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
1

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
2

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
3

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
4

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
5

Është një milionere tashmë, por shikoni ku bën shopping Adele
6

Adele vlerësohet të ketë një pasuri prej më shumë se 65 milionë euro, por kjo nuk e pengon të bëjë shopping në dyqane me ulje të mëdha.

Ajo është fotografuar në SHBA teksa po blinte një supermarket ku zakonisht shkojnë njerëzit me të ardhura të pakta.

E famshme, milionere dhe modeste!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.