Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50

View Gallery
7 Photos
Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Marie Helvin, 63 vjeçe

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Daphne Selfe, 87 vjeçe

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Elsa Turnbull, 51 vjeçe

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Modele mbi 50

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Java e modes mbi 50

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
Java e modes mbi 50 -1

Stili nuk ka moshë; Java e Modës mbi 50
stili nuk ka moshe, modele mbi 50

Ish-vajza e kopertinave të ‘Vogue’ dhe muza Marie Helvin, 63 vjeçe ka sfiluar në pasarelë me të tjera modele në moshë, në të parën Javë të Modës mbi 50.

Ikona e modës e cila ka sfiluar që në moshën 15- vjeçare hapi shfaqjen e lançuar nga JD Williams, në Londër, pasditen e së premtes.

Shfaqja u mbyll nga Daphne Selfe, 87 vjeçe, modelja më e vjetër britanike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.