Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri

View Gallery
5 Photos
Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri
Kylie Minoge

Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri
Lajmerimi i fejeses

Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri
Kylie Minoge-Joshua Sasse

Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri
Joshua Sasse

Dasmë në horizont për Kylie Minoge; i thotë po të dashurit 20 vite më të ri
Kylie Minoge1

Lajmi qarkullonte prej disa javësh, por një lajmërim i publikuar në Daily Telegraph e zyrtarizoi; këngëtarja australiane Kylie Minoge, 47 vjeçe do të martohet me aktorin britanik, Joshua Sasse, 28 vjeç.

Çifti shoqërohen prej më pak se 5 muajsh dhe e kanë bërë menjëherë publike lidhjen e tyre, pa u fshehur aspak nga kameramanët apo fotografët, siç bëjnë zakonisht personazhet e showbizit.

Lajmi ka surprizuar shumë miq dhe fansa të aktores, e cila në shumë intervista kishte deklaruar se fustani i bardhë nuk ishte dhe me shumë mundësi nuk do të ishte asnjëherë në projektet e saja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.