Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model

View Gallery
6 Photos
Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Konrad Annerud

Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Soza e Di Caprio

Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Sozia e Leonardo di Caprio

Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Sozia e Di Caprio behet model

Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Sozia e Di Caprio

Sozia e Leonardo di Caprio bën debutimin e parë si model
Di Caprio-Annerud

Vjeshtën e vitit që shkoi, 21-vjeçari Konrad Annerud  zuri vëmendjen e mediave rozë për shkak të ngjashmërisë së madhe me aktorin hollivudian Leonardo di Caprio. Më saktësisht Annerud ngjan shumë me Leonardon e viteve ‘90, kohë kur aktori i Titaniku u kthye në një seks simbol të vërtetë dhe ishte i adhuruari i shumë vajzave.

Por djaloshi suedez duket se ka ditur si ta përdor famën e krijuar në internet në shërbim të karrierës së tij. Përveçse ka nënshkruar një kontratë me Universal për të promovuar karrierën e tij në fushën e muzikës, 21-vjeçari ka shtuar edhe modelingun në CV. Sozia e Di Caprios do të debutojë për Ralph Lauren Purple në Barneys New York.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.