Aksesorët e flokëve për pranverën 2016

View Gallery
13 Photos
Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Mondadori Foto

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Angelo Marani

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Missoni

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Dolce&Gabbana

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Topshop

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
H&M

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Zara

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Asos

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Marni

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Accessorize

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Asos1

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
H&M1

Aksesorët e flokëve për pranverën 2016
Topshop1

Dëshirë për dritë dhe freski: ky është trendi i përbashkët për aksesorët e flokëve pranverë-verë 2016.

Fjongot, që mund të vendosen si fashë në flokë apo në qafë në stilin Grace Kelly apo rrathët alla Audrey Hepburn, diademat me gurë të çmuar në pasarelat e Dolce&Gabbana apo aksesorët e tjerë zbukurues për t’u dhënë një pamje të re flokëve të prezantuara në pasarelat e Missoni apo Angelo Marani. Shfleto galerinë për të zbuluar si mund të gjallërosh look-un këtë pranverë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.