Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë

View Gallery
7 Photos
Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
kim

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
1

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
2

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
3

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
4

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
5

Kim Kardashian prezanton Saint, një “dhuratë” për babain e ndjerë
63

Kim Kardashian ka prezantuar për herë të parë për publikun djalin e saj Saint West.

Ajo e ka bërë për një arsye të veçantë.

Kim ka shkruar në Facebook: “Sot është ditëlindja e baba tim, dhe në përkujtim të kësaj dite unë kam vendosur t’i shfaq fotografinë e djalit. Unë e di se ai ka dashur më së shumti në botë të takonte nipërit. Kështu që unë do e ndaj këtë fotografi të Saint me të gjithë ju për hir të tij”, ka shkruar Kim.

Djali i saj dy-muajsh është parë i veshur me një jelek pambuku, krahët e shtrirë pranë kokës së tij, kur ai po flinte si një engjëll.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.