Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar

View Gallery
5 Photos
Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar
5

Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar
shok

Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar
2

Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar
3

Filmi “Shok” pranë historisë: LA Times e favorizon për Oscar
4

Filmi “Shok” mund të shkruajë historinë në kinematografinë e Kosovës.

Sipas mediat amerikane Los Angeles Times, ai është favorit për të fituar Oscarin në kategorinë e tij.

Gazetari dhe kritiku Glen Whipp ka bërë një parashikim duke vlerësuar filmin nga Kosova.

Whipp pret që filmi “Shok”, bashkëprodhim kosovaro-britanik, me skenar dhe regji nga Jamie Donoughue dhe me producent Eshref Durmishin, do të fitojë çmimin e madh Oscar në debutim të filmit kosovar në këtë ngjarje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.