FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

View Gallery
46 Photos
FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017
___look_9_jpg_7196_north_1382x_black

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

FWL: Sfilata Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017

Për koleksioni e tij të ri Burberry vjeshtë-dimër 2016-2017, Christopher Bailey, drejtor artistik i shtëpisë bën krejtësisht atë që do: nga njëra anë, një sfilatë me fustane të shkurtara apo mbi gjurin, festival me qëndisje, lojëra me ngjyrat, rikthim i viteve ‘70 dhe pop si dhe plot motive të shkëlqyeshme metalike.

Nga ana tjetër, një hordë me pardesy, pallto, xhaketa dhe bluza me theks ushtarak, elemente të bollshme, materiale mbuluese, shajak dhe lëkurë.

Krejtësisht në kontrast, dyshja funksionon mrekullisht, një llok stili anglikan, duke sjellë një model të çuditshëm dhe plot shpirt, që mban tonalitete të errëta dhe intense të vjeshtës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.