Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan

View Gallery
8 Photos
Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
1

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
big

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
2

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
3

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
4

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
5

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
6

Surpriza e Vesa Lumës lë gojëhapur Big Bastan
7

Vesa Luma i ka bërë një surprizë bashkëshortit të saj Big Basta duke e lënë gojëhapur.

Këngëtarja e cila është shtatzënë ka shkruajtur në barkun e saj një frazë që ka prekur shumë reperin Big Basta.

“Vjen në shtëpi dhe gjen këtë surprizë! Karikohet zemra 100% me dashuri dhe shikon botën më të bukur dhe pa asnjë stres. Nuk ka pengesa, por lumturi! E dua familjen time!”, ka shkruar Big Basta në krah të fotos që ka postuar në Instagram.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.