Në udhëtim me Miuccia Prada

View Gallery
20 Photos
Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 1

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 2

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada3

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada4

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 5

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada6

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada7

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada8

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 9

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 10

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada11

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 12

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 13

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada14

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 16

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 17

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 18

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 19

Në udhëtim me Miuccia Prada
Prada 20

Sfilata e Pradës, si gjithmonë një nga më të shumëpriturat në Milano Fashion Week, edhe për vjeshtë-dimër 2016 dhuroi emocione të mëdha, duke përzierë stile të ndryshëm në një të vetëm si ato që vetëm Miucca di të krijojë.

Gruaja e Pradës është një udhëtare që në jetë ka akumuluar një bagazh eksperiencash të mëdha; kuptohet nga ditarët e vegjël të varur në qafë apo në bel. Ashtu si për koleksionin e meshkujve rikthehen kapelet e marinarit dhe stampat e artistit berlinez Cristophe Chemin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.