Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait

View Gallery
7 Photos
Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
1

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
2

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
3

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
4

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
5

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
6

Pushime sheikësh! Marina dhe Geti shijojnë mrekullitë e Dubait
7

Marina Vjollca dhe reperi kosovar Getoar Selimi janë duke shijuar pushimet e tyre në Dubai.

Siç shihet edhe në fotot e publikuara nga çifti ata janë duke shijuar në maksimum pushimet.

Çifti e mbajti për shumë kohë të fshehtë lidhjen e tyre por pasi u bë publike nuk i kursejnë aspak daljet e tyre.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.