Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016

View Gallery
17 Photos
Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016.1

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 2

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 3

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 4

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 5

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 6

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 7

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 8

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 9

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016.jpg 10

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 11

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 12

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 13

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 14

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 15

Sfilata Max Mara vjeshtë-dimër 2016
Max Mara vjeshte-dimer 2016. 16

Koleksioni Max Mara për vjeshë-dimër 2016 sapo është prezantuar në Milano Fashion Week.

Forma gjeometrike dhe elemente grafike dyngjyrëshe zbukurojnë veshje klasike të përjetshme si pallto dhe peliçe, look-u më formal luan me nuanca të tilla si e verdha, jeshilja, bluja dhe roza.

Palltoja kamel, veshja mitike e shtëpisë së famshme të modës zbukurohet me aksesorë si temina në ngjyrë ari .

Mes aksesorëve bien në sy dorashkat e gjata shumëngjyrëshe dhe syzet e mëdha me lente në formë të rrumbullakët.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.