“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP

View Gallery
14 Photos
“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Javier Bardem dhe Jeffrey Dean Morgan

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Katy Perry dhe Zooey Deschanel

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Dax Shepard dhe Zack Braff

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Mila Kunis e Emma Stone

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Mick Jagger dhe Harry Styles

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Paz vega e Penelope Cruz

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Mark McGrath dhe Ethan Hawke

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Kirsten Dunst dhe Debbie Harry

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Zooey Deschanel e Emily Blunt

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Cillian Murphy dhe Tom Wlling

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Joshua Jackson dhe Dominic Cooper

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
James Franco e James Dean

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Tobey Maguire e Jake Gyllenhaal

“Të ndarë në lindje”; 14 diva dhe sozitë e tyre VIP
Nikolaj Coster Waldau dhe Josh Holloway

‘Të ndarë në lindje’; ndonjëherë mjafton një shprehi e ngjashme për të krijuar një ngjashmëri të jashtëzakonshme. Në raste të tjera janë pikërisht gjenet ato që flasin. Edhe mes aktorëve, këngëtarëve apo politikanëve ka në disa raste ngjashmëri aq të mëdha, sa ndonjëherë të duket se ajo që i lidh janë mes siguri gjenet.

Dhe nëse thuhet se secili prej nesh ka të paktën 7 sozi në botë, për VIP-at gjëja e sigurt është se të paktën një nga sozitë e tyre frekuenton të njëjtat ambiente me ta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.