Emrat më popullorë të fëmijëve për vitin 2016

Për pak vite, anembanë Amerikës dhe në të gjithë botën, mesa duket do të dëgjojmë gjithmonë e më shpesh emra si Olivia apo Arabella. Këto janë disa nga emrat që do të vazhdojnë të përdoren masivisht në vitin 2016, sipas ëebfaqjes që merret me emrat e fëmijëve, Nameberry.
Faqja ka grumbulluar shifrat nga 20 milionë përdorues, të cilët kishin treguar emrat e preferuar të fëmijëve të tyre. Në mes të tyre, ajo ka kuptuar se cilët ishin emrat më të popullorë.
Kjo nuk do të thotë se të gjithë këto njerëz i kishin zgjedhur emrat, por mes shumë sugjerimeve të mundshme, ato i kishin konsideruar këto si më të përshtatshmit për fëmijët e tyre.
Emri më popullorë për vitin 2016 ishte Olivia, e cila ia kaloi emrit më popullor të vitit 2015-ës, Charlotte.Këtu flasim gjithmonë për emrat e vajzave.
Përsa i përket listës me emra të djemve, ajo duket më konstante. Më poshtë, po ju sjellim listën e plotë të emrave më popullorë të vajzave dhe djemve.

Emrat më popullorë të vajzave

 1. Olivia
 2. Amelia
 3. Charlotte
 4. Ava
 5. Isla
 6. Arabella
 7. Aurora
 8. Adeline
 9. Penelope
 10. Eleanor

Emrat më popullorë të djemve

 1. Ezra
 2. Asher
 3. Atticus
 4. Declan
 5. Oliver
 6. Silas
 7. Milo
 8. Levi
 9. Henry
 10. Wyatt

Burimi: Harper’s Bazaar

Përshtati: S.L

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *