Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

View Gallery
5 Photos
Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

Largohet edhe Salsano Rrapi nga “Portokalli”? Flet prezantuesi

Ditët e fundit janë përhapur shumë lajme lidhur me një largim të mundshëm të Salsano Rrapit nga drejtimi i “Portokalli”. Kjo u bazua në faktin se ai nuk shfaqet në spotin e ri të varietesë së njohur. Por Salsano ka vendosur të thyejë heshtjen duke postuar një fotografi me bashkëprezantuesen Xhemi Shehu. “Portokalli, 2 tetor”, shkruan Salsano. Kaq mjafton për të kuptuar se ai do të vijojë të prezantojë “Portokalli” që çel sezonin pikërisht në 2 tetor. Tashmë prezantues do të jenë Xhemi dhe Salsano, pasi Eneda Tarifa u largua nga drejtimi i shfaqjes pas nëj vendimi të Top Channel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.