Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

View Gallery
8 Photos
Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

Sulmoi Kim Kardashian dhe Gigi Hadid, ja kush është agresori

I njëjti person, i cili gjatë javës së kaluar u përpoq për të marrë në krah modelen Gigi Hadid në Javën e Modës në Milano – duke marrë në këmbim një goditje në fytyrë – ka sulmuar dhe Kim Kardashian gjatë eventit të “Fashion Week” në Paris, duke u përpjekur për ta puthur afër fundshpinës. Emri i këtij personi është Vitalii Seduik, është ukrainas dhe njihet si ngacmues ose sulmues ndaj njerëzve të famshëm në të kaluarën. Menjëherë pasi Seduik-u iu afrua Kardashian-it, rojet e modeles e ndaluan: por është e paqartë nëse ai është arrestuar. Seduik nuk është hera e parë që sulmon Kardashian-in, një episod i ngjashëm ka ndodhur edhe në vitin 2014, sërish gjatë Fashion Week.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.