Renato Mekolli rrezikon “Dance with me” pas incidentit të dhimbshëm në prova

View Gallery
3 Photos
Renato Mekolli rrezikon “Dance with me” pas incidentit të dhimbshëm në prova

Renato Mekolli rrezikon “Dance with me” pas incidentit të dhimbshëm në prova

Renato Mekolli rrezikon “Dance with me” pas incidentit të dhimbshëm në prova

“Masterchefi” Renato Mekolli ka pësuar një incident që mund t’i rrezikojë pjesëmarrjen në spektaklin e kërcimit “Dance with me”. Nuk dihet çfarë i ka ndodhur tamam, por Renato shkruan në Instagram se ka probleme me këmbën e tij dhe vë në dyshim pjesëmarrjen të hënën.  “Me moret mesysh. Si do kercej tani me kembe te goditur?”, shkruan ai. Shpresojmë që Renato të shërohet sa më shpejt!

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.