Klaudia Pepa nxjerr gjoksin, por ndjekësit e “masakrojnë”

View Gallery
4 Photos
Klaudia Pepa nxjerr gjoksin, por ndjekësit e “masakrojnë”

Klaudia Pepa nxjerr gjoksin, por ndjekësit e “masakrojnë”

Klaudia Pepa nxjerr gjoksin, por ndjekësit e “masakrojnë”

Klaudia Pepa nxjerr gjoksin, por ndjekësit e “masakrojnë”

Klaudia Pepa ndoshta është penduar që ka hedhur këtë foto duke parë komentet e shumta negative që i kanë ardhur. Balerina e njohur shqiptare ka shkrepur një selfie, por duke treguar shumë nga gjoksi i saj. Dhe shumë fansa nuk e kanë pritur këtë gjë nga balerina duke e kritikuar. Disa e cilësojnë si vulgare ekspozimin e tepërt të saj ndërsa të tjerë përdorin ironinë. Mesa duket këto ekzibicione pranohen vetëm për disa “këngëtare”…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.