Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

View Gallery
5 Photos
Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

Pritja do t’ia vlejë, një baladë rroku me Aleksandër Gjokën…

Ai është padiskutim një nga këngëtarët më të mirë që vendi ynë ka. Muzika e tij pëlqehet nga të gjitha brezat dhe këngët e tij nuk kufizohen në kohë, përkundrazi me to ndodh si me verën e mirë. Janë të shumtë admiruesit e Alexandër Gjokës që e duan fort një këngë prej  tij, edhe më në fund ata mund të gëzohen…

Nuk do të jetë vetëm Sandër Gjoka në projektin e ardhshëm muzikor, zëra të mirë do t’i bashkohen edhe që premtojnë shumë. Ka paralajmëruar surprizën e këndshme prej disa  prej disa muajsh Stefi Prifti me një foto të publikuar në rrjetet sociale. Në foto shfaqet Sandri me vëllezërit Prifti në studion e Gent Myftarait.

“Në studion e Gent Myftarait duke u tezarur. Na uroni punë të mbarë”- ka shkruar Stefi në hashtagun e fotos publikuar në shkurt të këtij viti.

Në një intervistë për gazetën “Panorama” Endri Prifti është shprehur se publikut tanimë nuk i duhet të pres shumë gjatë. Videoklipi dhe kënga e re e kompozuar nga vetë Sandër Gjoka do të publikohet para festivaleve. Tekstin e ka bërë Pandi Laço,dhe kjo do të jetë sipas Endrit “një baladë rroku shumë, shumë e bukur”…

                                                                                                         /Bordo/ Anila Dedaj

                                                                                                         No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.