Robert Ndrenika në protestë: Jam këtu si gjithë të tjerët

 

Sot shoqëria civile është duke organizuar një protestë paqësore për të kundërshtuar ligjin që lejon importin e plehrave në Shqipëri. Midis tyre ka edhe figura publike si gazetarë, aktorë,etj. Bie në sy përpos tw tjerëve edhe pjesëmarrja e aktorit të mirënjohur Robert Ndrenika…

“Jam këtu si gjithë të tjerët, për një kauzë që na shqetëson të gjithëve…”- është shprehur ai për revistën “Bordo”.  Kjo pjesëmarrje e gjerë e shoqërisë tregon se kjo çështje shumë e diskutuar has një kundërshti të gjerë…

Marrin pjesë në protestë edhe aktivistë nga Shkodra, Saranda dhe rrethe të tjera.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.