Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

View Gallery
7 Photos
Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Zbulohet foto e sikletshme e Lorik Canës me Rita Orën

Lorik Cana është një mashkull dhe si gjithë meshkujt nuk mund të mos tërhiqej nga Rita Ora. Ata ishin të ftuar për të prezantuar koncertin në nder të Nënë Terezës një ditë para shenjtërimit të saj. Por megjithëse janë publikuar shumë foto të tyre, një foto mjaft pikante vetëm tani ka dalë në skenë. Në të shihet Loriku duke i parë të pasmet me endje Rita Orës. E në fakt nuk mund të bënte ndryshe, pasi është e vështirë që t’i rezistosh një femre të tillë, edhe nëse je i martuar…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.