Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji

View Gallery
13 Photos
Zora Neale Hurston - Queen Latifah
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Zora Neale Hurston - Queen Latifah

Cary Grant - George Clooney
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Cary Grant - George Clooney

Che Guevara - George Clooney
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Che Guevara - George Clooney

David Bowie - Tilda Swinton
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
David Bowie - Tilda Swinton

Ginger Rogers - Christina Aguilera
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Ginger Rogers - Christina Aguilera

Hermann Rorschach - Brad Pitt
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Hermann Rorschach - Brad Pitt

John Steinbeck - Paul Walker
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
John Steinbeck - Paul Walker

King Philip IV - Mark Zuckerberg
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
King Philip IV - Mark Zuckerberg

Lady Gaga - Laura Nyro
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Lady Gaga - Laura Nyro

Oscar Wilde - Hugh Grant
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Oscar Wilde - Hugh Grant

Robert Capa - Michael  Imperioli
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Robert Capa - Michael Imperioli

William Jennings Bryan - James Belushi
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
William Jennings Bryan - James Belushi

Woody Guthrie - Luke Perry
Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji
Woody Guthrie - Luke Perry

Sa herë kemi pyetur veten: a e kemi të ngjashmin tonë diku në këtë botë? Në 7 bilion njerëz në Tokë, mund të gjejmë dikë që ka disa tipare si ne, një hije ngjashmërie. Por të bësh bashkë figura të historisë dhe të kulturës, pa afri gjaku me njëri-tjetrin, por që ngjajnë si dy pika uji, nuk është e pamundur. Ja disa dëshmi.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.