Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!

View Gallery
7 Photos
Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
1.Lanzarote

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
2.Trinidad & Tobago

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
3.Xhamajka

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
4.Maroku

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
5.Kuba

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
6.Jordania

Temperatura të larta dhe plazhe fantastike: 7 vendet perfekte për pushime në vjeshtë!
7.Qipro

Temperaturat kanë nisur të bien në pjesën më të madhe të Europës duke sjellë shpesh edhe rreshje shiu, por nëse keni dëshirë dhe mundësi të kryeni pushime në vjeshtë, ja 7 vende që cilësohen perfekte për pushime të vona.

1.Lanzarote, ishull në Spanjë. Veç pamjeve perfekte që ofron dhe plazhit fantastik, ka temperatura të larta që nuk bien poshtë 27 gradëve në tetor.

2.Trinidad & Tobago, pak larg dhe i kushtueshëm, por cilësohet si ishulli më i mirë dhe i ngrohtë në Karaibe. Në këtë kohë temperaturat janë te 27-30 gradë celcius.

3.Xhamajka. Temperaturat në tetor dhe gjysmën e nëntorit nuk bien kurrë poshtë 24 gradëve. Për këtë muaj, ato vërtiten nga 24 deri në 27 gradë celcius.

4.Maroku. Një destinacion jo shumë i largët dhe i kushtueshëm. Zakonisht në muajin tetor temperaturat janë sipër 29 gradëve.

5.Kuba. Tetori është ndoshta koha më perfekte për ta vizituar. Tani temperaturat janë te 30 gradët.

6.Jordania. Paksa larg por ka çmime ekonomike dhe temperaturat që variojnë nga 22 gradë në 30 në muajin tetor.

7.Qipro. Afër dhe me çmime të përballueshme. Në tetor temperaturat në Qipro janë gjithmonë mbi 23 gradë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.